بسم الله الرحمن الرحیم
تاریخ امروز: چهارشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۲
حضرت امام خامنه ای مدظله العالی

لزوم ایجاد شعبه جدید کارگزاری بیمه و کاهش صفوف بیمارستان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دفتر امام جمعه شهرشتان قدس، رئیس جدید بیمارستان ۱۲ بهمن بهمراه معاونین و رئیس اداره تامین اجتماعی شهرستان قدس با حجت الاسلام والمسلمین جوکار امام جمعه شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین جوکار امام جمعه شهرستان قدس ضمن تبریک انتصاب رئیس جدید بیمارستان ۱۲ بهمن اظهار داشت: زمینی که در متراژ هزار متر و در هفت طبقه در کنار محوطه بیمارستان باید نقشه کشی و عملیات اجرایی ساخت آن خیلی وقت پیش آغاز می شد پیگیری شود.

حجت الاسلام و المسلمین جوکار امام جمعه شهرستان قدس در گفتگو با رییس اداره تامین اجتماعی بیان کرد: افزایش نیروی انسانی در باجه های اداره تامین اجتماعی و ایجاد شعبه جدید کارگزاری جهت کاهش صف های طولانی مورد توجه قرار بگیرید.

امام جمعه شهرستان قدس تصریح کرد: داروخانه بیمارستان ۱۲ بهمن تامین اجتماعی از ارائه خدمات به مردم ممانعت می کنند و این در شان مردم این شهر که بعضاً افراد تحت پوشش سازمان که اکثراً بازنشستگان و طبقه محروم جامعه هستند نیست.

بخشی از وصیت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی

برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل به و منصوب شرعی و فقهی معصوم. خوب می‌دانید منزّه‌ترین عالِم دین که جهان را تکان داد اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات‌بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به‌عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما به‌عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به‌دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول‌الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است، دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی‌ماند؛ قرآن آسیب می‌بیند.

دکمه بالا بر سایت