به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرستان قدس،همایش پلیس و اصناف با حضور امام جمعه شهرستان قدس، رئیس شورای اسلامی شهر، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس اتاق اصناف، جمعی از کسبه و مسئولان شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین جوکار امام جمعه شهرستان قدس در همایش پلیس و اصناف با موضوع “نقش امنیت در اقتصاد و بازار اسلامی سخنانی را بیان داشت.
امام جمعه شهرستان قدس اظهار داشت: امنیت پایدار ما امنیت مردم محور است، مردم ما امنیت را درک میکنند.
ایشان با اشاره به نقش امنیت در بازار اسلامی بیان کرد: جایگاه امنیت، اقتصاد و معیشت یکسان است و اگر امنیت نباشد عبادت خدا هم نخواهد بود.
امام جمعه شهرستان قدس با توجه به سخنان امیرالمومنین علیه السلام که به سه عامل که انسان های دنیا به آن نیاز دارند، گفت: امنیت، عدالت و ارزان بودن کالا است که در بحث امنیت مردم به پلیس کمک کنند، بیایید از خودمان شروع کنیم و هرکسی در موضوع امنیت اخلاقی پلیس خود و خانواده خود باشد.
حجت الاسلام و المسلمین جوکار خاطرنشان کرد: امنیت اخلاقی را خود انسان باید بسازد، انسان اگر اهل ایمان، عقیده، عمل صالح، تقوا و خدا محوری باشد خداوند درهای رحمت و برکتش را به سوی او باز می کند.
ایشان در پایان تصریح کرد: از فروش کالاهای حرام، ربا و کم فروشی و گران فروشی که امنیت اقتصادی جامعه را به خطر می اندازد و پول کثیف وارد جامعه و بازار می کند پرهیز کنیم.